Kontakt

+45 60188087

Åbningstider

Efter aftale

Om FynBiler

Fynsk troværdighed og kun kvalitetsbiler

Hos FynBiler er biler er ikke bare et transportmiddel – de er vores store passion. Vi har mere end 15 års teknisk erfaring med moderne biler, og det sikrer, at du kun kan finde top-klargjorte biler af allerhøjeste kvalitet hos os. Derfor har vi heller ingen skrupler med at tilbyde garanti på vores salgsbiler.

Alle biler gennemgår en omfattende kontrol på vores nye, moderne værksted, og alle observationer tager vi hånd om med det samme. Skulle du som kunde ønske det, fremviser vi også gerne bilen på en lift, hvor du kan besigtige bunden m.m. – det er fynsk troværdighed, som sikrer dig den bedste handel.

FynBiler ligger i Årslev, kun få kilometer fra motorvej E20 og Odense. Herfra foregår alle reparationer, klargøringer og salg fra vores moderne faciliteter. Via vores store netværk håndplukker vi de allerfineste biler til vores lager, og skulle du have specielle ønsker til udstyr, har vi stor erfaring med eftermontering af dette.

Har vi ikke den bil, du søger, er den kun få timer væk hos vores leverandører, så spørg endelig løs – vi hjælper dig hele vejen til det rigtige køb.

martin2
Martin Poorhamidi, indehaver
Firmaoplysninger

FynBiler.dk
MP Nordic ApS
CVR: 32298540
Overvejen 116
5792 Årslev

Tlf. 60188087
mp@fynbiler.dk

Scroll to top